Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Céline Dion är ett komiskt geni i sin Carpool karaoke!

När Céline Dion gästar Carpool karaoke bjuds vi inte bara på den världskända artistens fantastiska röst utan även en stor dos humor och en episk version av “My heart will go on” – mitt i Las Vegas.   

Foto: Instagram/@celinedion & j_corden

Få kan ha undgått James Cordens omåttligt populära Carpool karaoke där han bjuder in kändisar till att sjunga och spexa i hans bil. Stjärnor som Madonna, Michelle Obama, Elton John och Lady Gaga har tidigare tagit plats i passagersätet och nu har turen kommit den kanadensiska världsstjärnan Céline Dion. Att Céline Dion kan sjunga visste vi redan – och under de första minuterna av inslaget är vi redo att lägga till komiker på hennes CV!

Efter att James plockat upp Céline utanför Caesars Palace (där hon haft sin bejublade Las Vegas-show under många år) försöker han småprata men Céline avbryter varje mening genom att brista ut i sång. James konstaterar att “du har verkligen en sång för varje tillfälle”. Under det knappt 15 minuter långa inslaget får vi även avnjuta en minst sagt dramatisk version av barnlåten “Baby shark” och se när James, till Célines stora bestörtning, ger bort hennes skor till förbipasserande fotgängare.

Vi får höra en rad Céline-låtar och hitkavalkaden avslutas givetvis med låtarnas låt “My heart will go on”. Men om du trodde att paret skulle sjunga Titanic-låten som en simpel bilduett är det bäst du tänker om. James och Céline tolkar den klassiska båtscenen mellan Rose och Jack mitt i Las Vegas framför en entusiastisk publik. Kolla in det fantastiska klippet här nedanför!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!