Nöje

Charlotte Kalla om att tävla i Let’s Dance som gravid

Med nio OS-medaljer i bagaget och som en av våra största längdskidåkare genom tiderna ska nu Charlotte Kalla ta sig an en helt annan sport. På lördag är det dags för henne att beträda dansgolvet i Let’s Dance, och detta gör henne även historisk, då hon tävlar som första gravida deltagaren någonsin.

Foto: TV4

I Efter Fem berättar Charlotte Kalla om känslorna inför att tävla i Let’s dance under våren. Nyligen delade Kalla ett inlägg på sociala medier där hon avslöjade att hon och partnern väntar tillökning till sommaren, något som innebär att hon kommer att delta i danstävlingsprogrammet som första gravida deltagaren någonsin.

“Inte helt planerat”

“Det här var väl kanske inte helt planerat”, avslöjar Charlotte Kalla när hon gästar Efter fem i TV4. Hon berättar också att det inte var helt självklart att tacka ja till frågan, men eftersom hon gillar utmaningar blev det ändå ett ja i slutändan. “Jag var inte gravid när jag skrev på kontraktet”, berättar hon. Men trots graviditeten har hon mått mycket bra. “Att ha kul är det absolut viktigaste”, säger hon om sin inställning inför danstävlingen.

Avslutat skidkarriären

Charlotte Kalla har nu lagt skidkarriären på hyllan, något som inneburit att livet ändrat sig en del för den tidigare elitidrottaren. “Framförallt har jag uppskattat att ha lediga helger och alla möjligheter som det innebär, att vara ledig tillsammans med familj och vänner”, berättar hon om den nya tillvaron. Hon tycker också att det är skönt att nu kunna anpassa sig lite mer efter andra. “Det finns så himla mycket kul att göra, det är svårt att begränsa sig”, säger hon i programmet.

Let´s Dance har premiär lördagen den 18 mars i TV4.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!