Nöje

Charlotte Kalla vill inte samarbeta med spelbolag – “förståelse för vilket skit det är”

Charlotte Kalla la nyligen längdskidorna på hyllan för att satsa på annat, och precis som många andra idrottspersonligheter har Charlotte Kalla gjort samarbeten med olika företag. När hon nyligen gästade en podcast berättade hon även om vilken typ av företag hon absolut inte vill samarbeta med.

Foto: Instagram @charlottekalla

Charlotte Kalla har verkligen hållit igång sedan hon tog beslutet att lägga längdskidorna åt sidan. Trots att hon är gravid tävlar hon också i TV4:s danstävlingsprogram “Let’s Dance.

Precis som många andra idrottsprofiler har Charlotte Kalla gjort flera samarbeten med olika företag. När hon nyligen gästade podcasten “I huvudet på en entreprenör” berättade hon om vilka företag hon absolut inte kan tänka sig att samarbeta med.

Hennes psykolog Tomas Nilsson har nämligen berättat för henne om hur det är att vara fast i spelmissbruk, då han arbetar med sådana frågor. Hon lyfter därför att hon aldrig skulle samarbeta med spelbolag. “Tack vare Tomas har jag fått insikt och förståelse för vilket skit det är och vilken skit du inte bara sätter dig själv i, utan även din omgivning”, säger hon i podcasten.

Foto: Instagram @charlottekalla

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!