Nöje

Charlotte Perrelli om barnens julklappar – viktigt att alla får lika många

Charlotte Perrelli firar julen i vinterskrud i Åre varje år tillsammans med familjen. Men precis som i andra familjer finns det funderingar kring julklappar och hur man bäst gör. I en intervju med Amelia berättar Charlotte om hur hon tänker med barnens julklappar – och vad hon själv blir glad för under granen!

Foto: Instagram @laperrelli

Charlotte Perrelli firar julen tillsammans med familj och hela stora släkten i Åre varje år. Efter en sångstund i kyrkan anländer tomten med ren eller häst och vagn nere på torget. Resten av kvällen firas i familjens hus där klapparna öppnas, och efter det äter de julbordet framåt kvällen, där det finns både klassiker och något nytt spännande inslag varje år.

Viktigt att barnen får lika många julklappar

Charlotte berättar i intervjun att den bästa julstämningen skapar hon med pynt och musik. Favoriten är “Nu tändas tusen juleljus” från 1981, som Agnetha Fätskog spelat in tillsammans med sin dotter Linda. När det gäller julklapparna är det viktigt att barnen får något de önskar sig men även något de behöver. “Det kan vara nya hörlurar, skidor, en skidjacka, skolväska och något år Playstation. Högt och lågt”, säger Charlotte.

För henne är antalet klappar bland det viktigaste, något som gör att det krävs en del planering för att det ska bli rättvist. “Köper jag en jättefin dyr present, måste alla få var sin dyr fin present för samma värde. Men antal klappar känns nästan ännu viktigare, så inte ett barn sitter med tio julklappar och ett annat med två dyra.

Gillar överraskningar under granen

När det kommer till hennes egna önskningar och vad hon hoppas ska ligga under granen tycker hon att överraskningar är det roligaste. “Det kan vara något man behöver, men som också har lite ‘surprise’ över sig. Anders är jätteduktig på att överraska mig med en superfin väska eller något jag inte alls väntat mig.”

Foto: Instagram @laperrelli

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!