Nöje

Cher om sin vän Tina Turner: “Det fanns ingen som hon”

I en intervju med MSNBC delar Cher med sig av sina minnen av vännen och artistkollegan Tina Turner. “Som kvinna gav hon dig massor av styrka”, säger hon.

Foto: Alamy

Efter Tina Turners bortgång den 24 maj berättade Cher om sin syn på Turner, som hon var nära vän med, i en intervju.

“Hon var en av vår generations stora artister”, sa Cher till MSNBC. “Det fanns ingen som hon. Det fanns ingen annan som kunde komma i närheten av vem hon var.”

Tina Turner och Cher 1990/Foto: Alamy

Hon fortsatte: “Som kvinna gav hon dig massor av styrka. Och jag är säker på att hon uppmuntrade så många unga människor, men hon gav mig massor av styrka ibland, och jag gav henne massor av styrka tillbaka. Jag tror ärligt talat att vi var perfekta vänner för varandra.”

“Hon var stark”

Trots det faktum att Turner bodde i Schweiz och Cher i USA lyckades de två vännerna hålla kontakten. Cher berättar för MSNBC att hon började besöka Turner under hennes sista tid i livet eftersom hon var medveten hennes hälsoproblem.

“Jag började besöka henne eftersom jag tänkte, ‘jag behöver investera den här tiden i vår vänskap så att hon vet att vi inte har glömt henne”, säger Cher. “Det gjorde henne glad… hon var väldigt glad.”

Artisten berättar att Turner var “precis lika stark som man trodde att hon skulle vara” när hennes hälsa sviktade.

“Och sen, mot slutet, sa hon till mig: ‘Jag är verkligen redo. Jag vill inte tampas med det här mer.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!