Nöje

Chessie King krossar kroppsidealen: “Jag skulle ha sett ut som ett monster”

Hon kämpar för kroppspositivism och vill krossa de orealistiska idealen. “Jag vill att du ska känna dig trygg nog för att dansa runt i dina underkläder”, skriver Instagram-stjärnan Chessie King i ett inlägg.

chessiekingFoto: Instagram/@chessiekingg

Oavsett hur hennes kropp såg ut var hon antingen “för smal” eller “för tjock”. När Chessie King fick kommentarer på hur hennes kropp kunde förbättras fick det vara nog. Som svar photoshoppade hon en video på hur hon kunde ha sett ut och skrev: “Om vi skulle ha ändrat våra kroppar för varje troll, lyssnat på varje nätmobbare, skulle vi vara monster.”

Chessie King har fått allt mer uppmärksamhet på sociala medier och står upp för begreppet “body positive” och vill uppmuntra alla till att acceptera sina kroppar – hur dom än ser ut! I ett Instagram-inlägg visar hon upp två bilder på sin kropp i bikini, en där hon poserar och en där hon låter kroppen slappna av. “Vi är alla skyldiga till att posera för att våra kroppar ska se så bra ut som möjligt och det är okej, men det är bilden till höger som hjälper oss att känna oss lite mer normala (hoppas jag)”, skriver hon i inlägget.

Hennes följare verkar alla vara överens om samma sak – Chessie King försöker normalisera alla olika kroppstyper. “Du är en inspiration” och “Tack för att du håller det äkta” är några av kommentarerna i flödet. Chessie skriver själv: “Det är okej att hitta din “pose” på bilder som du trivs med men det är ännu bättre att känna sig bekväm med att bara kunna stå rakt ner på marken och le som Grinchen”. Vi håller med! Alla kroppar är fantastiska – även din!

Här kan du kolla in Chessies photoshoppade video – så sjukt!

Källa: BoredPanda

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!