Nöje

Chris Evans har gift sig med kärleken Alba Baptista

Chris Evans har gift sig med skådespelerskan Alba Baptista, det rapporterar Page Six. Enligt tidningen sade paret “ja” till varandra under ett intimt bröllop förra helgen.

Foto: Instagram Chris Evans

Chris Evans är numera en gift man! Page Six skriver att Marvel-skådisen gifte sig med sin kärlek Alba Baptista under en ceremoni i deras hem i närheten av Boston, USA förra helgen.

Fick skriva under sekretessavtal

Enligt en källa gjorde paret sitt bästa för att hålla evenemanget så hemligt som möjligt: gästerna fick skriva under ett sekretessavtal och mobiler var inte tillåtna under bröllopet. Endast familj och nära vänner ska ha närvarat vid ceremonin, som beskrivs som “vacker”.

Foto: Instagram Chris Evans

Rykten om Evans och Baptistas relation tog fart i november 2022 – för övrigt samma år som skådespelaren utsågs till “världens sexigaste man” av People. I samma veva framkom det att paret hade dejtat i ungefär ett års tid, och att Evans nära och kära verkade ha gett den portugisiska skådespelerskan tummen upp:

“Det är seriöst. De är förälskade och Chris har aldrig varit lyckligare. Hans familj och vänner avgudar henne”, sa en källa till tidningen då.

Foto: Instagram Chris Evans

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!