Nöje

Chris Evans utsedd till världens sexigaste man 2022

Chris Evans har utsetts till världens sexigaste man av tidningen People, en ära som skådespelaren menar framförallt kommer betyda mycket för hans mamma: “Det här är något som hon verkligen kan skryta om”, säger han.

Foto: People Magazine/Michael Schwarz

Varje år utser tidningen People “Världens sexigaste man”, en titel som tillföll Paul Rudd i fjol. I år är det Chris Evans som tar över titeln – något som han inte tror kommer imponera på hans nära vänner:

“Det här kommer egentligen bara bli något att bli retad för. Det är som upplagt för trakasserier”, säger han skämtsamt till tidningen.

“Mamma kommer bli så glad”

En person som skådespelaren dock tror kommer att uppskatta nyheten är hans mamma:

“Min mamma kommer bli så glad”, säger han. “Hon är stolt över allt jag gör men det här är något som hon verkligen kan skryta om.”

Chris Evans är kanske mest känd som karaktären Captain America från Marvel-universumet. Detta innebär dock inte att han inte har andra projekt på gång: i år har han medverkat i både Pixars nya film Lightyear och Netflix-filmen Gray Man. Han har även spelat in tre nya filmer, däribland filmen Ghosted som han dessutom har varit med och producerat.

När det kommer till privatlivet är han inte den som gärna delar med sig av detaljer, men äktenskap och barn är något som han längtar efter:

“Det är absolut något som jag vill ha”, säger han, utan att avslöja för mycket: “Vissa saker vill man hålla för sig själv, eller för endast vänner och familj.”

Foto: Michael Schwarz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!