Nöje

Chris Rock om Oscarsdramat: Jag bearbetar fortfarande det

Nu har Chris Rock för första gången offentligt kommenterat Oscarsdramat med Will Smith. “Jag håller fortfarande på och bearbetar det”, sa han i ett framträdande under onsdagen.

Foto: Skärmdump/Instagram @chrisrock

Det var under årets Oscarsgala som Will Smith gick upp på scen och slog till Chris Rock efter att denne hade skämtat om Smiths fru, Jada Pinkett Smith.

Den omdiskuterade händelsen ägde rum innan Smith tog emot priset för Bästa manliga skådespelare för sin insats i filmen “King Richard” och höll ett tårfyllt tacktal, då han bland annat bad om ursäkt till Oscarsakademin.

Smith har i efterhand bett om ursäkt till Chris Rock i ett inlägg på Instagram och det har ryktats om att de har försonats, något som Chris Rock själv förnekade under en show i onsdags kväll.

Vägrade lämna galan

“Jag har inte pratat med någon, trots det som ni har hört”, sa komikern, som även berättade att han ännu inte smält det som hände på galan.

“Jag har inte en massa skit att säga om det, så om ni kom hit för det… Jag hade skrivit en hel show innan den här helgen. Jag bearbetar fortfarande det som hände, så vid någon tidpunkt kommer jag prata om det. Det kommer bli seriöst. Det kommer bli roligt, men just nu tänker jag dra några skämt.”

Samtidigt har Oscarsakademin bett om ursäkt till Chris Rock. Det har även framkommit att medlemmar ur akademin bad Will Smith att lämna galan efter att han attackerat komikern, vilket han vägrade göra.

“Mr Smith ombads lämna ceremonin och vägrade, [men] vi inser även att vi kunde ha hanterat situationen annorlunda”, säger akademin i ett uttalande.

Källa: Daily Mail

Foto: Skärmdump/Instagram @chrisrock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!