Nöje

Chris Rocks grova skämt om Will Smith efter ursäkten på sociala medier

Endast några timmar efter Will Smith lade upp en video på sociala medier där han bad om ursäkt för att ha slagit till Chris Rock under årets Oscarsgala drog Rock ett grovt skämt om skådespelaren.

Foto: Skärmdump Youtube/Instagram @chrisrock

Det var under årets Oscarsgala som Will Smith gick upp på scen och slog till komikern Chris Rock efter att denne hade riktat ett skämt mot Smiths fru, Jada Pinkett Smith.

Händelsen ledde till att Smith portades från galan i tio år och skådespelaren har bett om ursäkt för sitt beteende flera gånger, nu senast i en video som laddades upp på stjärnans sociala medier förra veckan.

“Jag har kontaktat Chris och meddelandet som kom tillbaka är att han inte är redo att prata, och att när han är det så kommer han att höra av sig”, sa Smith i videon.

Chris Rocks grova skämt om Smith

Några timmar efter att videon publicerades drog Rock ett skämt under en stå upp-show i Atlanta, där han kallade Smith för “Suge Smith”, sannolikt en referens till producenten och skivbolagsdirektören Marion ”Suge” Knight som 2015 dödande en man genom att köra över honom med sin bil.

“Alla försöker vara ett jävla offer. Om alla påstår sig vara ett offer, då kommer ingen att höra de verkliga offren. Till och med jag som blev slagen av Suge Smith… Jag gick till jobbet nästa dag, jag har barn”, sa Rock.

Senare tillade han: “Alla som säger att ord gör ont har aldrig fått ett slag i ansiktet.”

Källa: People

Will Smith ber om ursäkt

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!