Nöje

Chrissy Teigen delar med sig av den roliga anledningen varför Joe Biden avföljde henne

“I love you! It’s not you it’s me!”‘ Amerikanska presidenten Joe Bidens officiella twitterkonto POTUS har precis avföljt Chrissy Teigen – på hennes egen begäran!

Foto: @chrissyteigen

Chrissy Teigen är ett sociala medier fenomen och är känd för sina ärliga inlägg inom flertalet ämnen, inklusive att bryta tabun kring fertilitetsproblem.

Kokboksförfattaren och supermodellen var en stark kritiker till president Trump och de hade flertalet konfrontationer på twitter som senare resulterade i att Trump blockade henne på presidentens officiella Twitterkonto (innan han i sin tur blev avstängd från twitter).

När Biden kom till makten i år efter att ha vunnit presidentvalet i november tog Chrissy till twitter för att be POTUS att följa henne tillbaka på twitter.

Till Chrissys (och alla andras förvåning) så valde personen som ansvarar för twitterkontot att följa henne tillbaka – vilket gjorde henne till 1 av 13 konton som Biden följer.

Hur som helst, underbart är kort och nu är “kärlekssagan” över efter att Chrissy själv twittrat och bett POTUS att avfölja henne. Chrissy delade en screenshot av tweeten på sin Instagram följt av screenshots på POTUS konto före och efter det började följa henne.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Vi ser nu fram emot att Chrissys twitterkonto kan fortsätta som vanligt!

Källa: Daily Mail

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!