Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Chrissy Teigen firar 1 år som nykter – “Jag vill aldrig bli sådan igen”

Chrissy Teigen meddelade i måndags att hon officiellt klarat ett år som nykter. Den 36-åriga influencern postade en skärmdump av en nykterhetsapp där det stod 365 dagar. “Äntligen LOL” skrev hon till bilden.

Foto: Instagram @chrissyteigen

Chrissy Teigen har 52,6 miljoner följare på sociala medier och under måndagen skrev hon ett långt meddelande på Instagram. “Inte en droppe alkohol på 365 dagar! Jag saknar att känna mig slarvig och bekymmerslös ibland, men om jag skall vara ärlig, mot slutet gav det mig inte den där roliga känslan längre” skriver hon.

Foto: Instagram @chrissyteigen

“Jag drack för att få bort ångesten”

“Jag drack för att få bort den galna ångesten jag hade, som senare försvann – tro det eller ej – när jag slutade dricka! Suck. Jag mår iaf riktigt bra. Ibland blir jag riktigt frustrerad när jag ser tillbaka på dagar jag borde komma ihåg mycket bättre än vad jag gör på grund av alkoholen. Som ex när jag drack Café Patron och somnade medan en kock från Outback Steakhouse lärde mig (och mina vänner) hur man gör en blommande lök hemma. Jag önskar att jag var vaken för det. Önskar att jag kom ihåg någon av galatillställningarna. lol.”

Foto: Instagram @chrissyteigen

“Det finns bilder från viktiga ögonblick i livet där mina ögon bara ser borta ut. Vissa är från jobbfotograferingar, vissa från stranddagar med familjen. Även om jag ärligt talat fortfarande inte vet om jag någonsin kommer att ta en drink igen, så vet jag att jag aldrig vill bli sådan igen. Just nu mår jag bäst utan alkohol. Jag låter mardrömmarna komma fram och reder ut dem i terapi, och inte med sprit. Vi ber för en favorit i repris med den blommande löken, @outback?”

Resan mot nykterhet började 2020

Chrissys nyktra resa började i december 2020 efter att hon läst boken Quit Like a Woman (2019) av Holly Whitaker och ville sluta skämma ut sig inför människor. Teigen hade ett samarbete med Smirnoff Vodka 2017 och skrev i 2020 att hon var “trött på att dricka under dagen och må dåligt vid kl 6, att inte kunna sova.”

Läs även: Här är boken som fått Chrissy Teigen att sluta dricka alkohol.

Foto: Instagram @chrissyteigen

‘Det är svårt att vara runt någon som är så respekterad, älskad och älskvärd. Jag kan inte vara den stökiga. Vaknar på morgonen och tänker “Åh, vad sa jag?” Det var så pinsamt. Den känslan är inte värt det. För att inte tala om huvudvärken och allt.’

Källa: Huffington Post

Chrissy Teigen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!