Nöje

Chrissy Teigen gravid igen! Väntar sitt tredje barn med John Legend

Modellen och influencern Chrissy Teigen har sedan tidigare två barn med maken och artisten John Legend. I en romantisk musikvideo visar paret upp att de väntar ett tredje barn tillsammans.

Foto: @chrissyteigen / @johnlegend

Chrissy Teigen och John Legen gifte sig 2013 och sedan dess har vi fått följa deras resa under åren, både genom deras sociala kanaler och genom John Legens musik. De har berättat att hans världskända låt ”All of me” släpptes i samband med deras bröllop, och ”Love me now” handlar om när deras barn Luna och Miles kom till världen.

I artistens senaste låt ”Wild” får vi följa en het musikvideo där paret njuter av varandras sällskap, och det bästa av allt som gjorde fansen mer eller mindre galna händer i slutet. Då står Chrissy Teigen och bildar ett hjärta med sina händer runt sin bula på magen.

I en intervju med Harpers Bazaar pratar John Legend om hur det lätt kan uppfattas som att paret har det perfekta livet tillsammans. Han menar att även deras relation har problem och att man ska komma ihåg det, även när man ser den senaste musikvideon.

Här kan du se ett smakprov på den kommande musikvideon och låten ”Wild”.

Källa: Harpers Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!