Nöje

Christer Sjögrens tolkning av Stor berör till tårar: “Försöker du ha ihjäl mig?”

I veckans Så mycket bättre tolkar deltagarna låtar från Ulises Infante Azocar, mer känd som Stor. När Christer Sjögren framför Stors “Pappas låt” är det ingen som lämnas ingen oberörd. 

stor-christer-sa-mycket-battreFoto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå & TV4

Rapparen Stor är en av deltagarna i Så mycket bättre och i kvällens avsnitt fick han sina låtar tolkade av de andra deltagarna. Christer Sjögren valde att tolka “Pappas låt”, en hyllningslåt som Stor skrivit till sin pappa.

Innan det är dags för Christer Sjögren att äntra scenen visar han upp ett foto på sig och sin pappa till de andra deltagarna.

– Den där kan få mig att börja grina i tv alltså, säger Stor när han ser Christer Sjögrens foto och förstår att det är “Pappas låt” som ska framföras.

Stor berättar att många rappare gör  hyllningslåtar till sina mammor, då det oftast är de som funnits där och tagit mer ansvar. Med “Pappas låt” ville han lyfta de pappor som haft samma roll som mammorna, men som sällan får någon uppskattning.

– Jag har värsta farsan och han har lärt mig så många saker, så det var ganska viktigt, säger Stor när han berättar om varför han skrev “Pappas låt”.

Den far- och sonrelation som beskrivs i låttexten är väldigt lik det förhållande som Christer Sjögren själv haft med sin pappa.

– Man har inte varandra i evigheter, det får vi acceptera, säger en mycket berörd Christer Sjögren efter han berättat om sin egen pappa.

Christer Sjögrens lugna tolkning av Stors rap-låt framförs med mycket känsla och berör både Stor och de andra deltagarna till tårar.

– När du skickade runt bilden på din pappa förstod jag att det här är en låt som du verkligen har känt och jag visste att det skulle bli bra, säger stor när han kramar om Christer Sjögren efter uppträdandet.

– Försöker du ha ihjäl mig? frågar en tårfylld Albin Lee Meldau.

Du kan se hela Christer Sjögrens framträdande nedan!

Källa: TV4

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!