Nöje

Christina Schollin berättar om makens frikort i “Min sanning”

När Christina Schollin nyligen gästade SVT:s intervjuprogram “Min sanning” diskuterades hennes stora kändisfamilj, karriären, självkänslan och inte minst hennes utmaningar med hälsan de senaste åren. Även kärleken stod i fokus – och det framkom att både hon och maken Hans Wahlgren haft varsitt frikort under åren som gått.

Foto: SVT

Det råder inga tvivel om att Christina Schollin är en person som ser livet från den ljusa sidan, och sedan unga år har hon varit ett stort namn på de svenska teaterscenerna och inom filmbranschen. Redan som 19-åring träffade hon kärleken i Hans Wahlgren och paret skulle sedan komma att få många barn och barnbarn som skulle gå i hennes fotspår när det gällde show och kändisskap. Hon är bland annat mamma till Pernilla Wahlgren, Linus Wahlgren och Niklas Wahlgren, och mormor till Oliver, Benjamin och Bianca Ingrosso.

Foto: SVT

Har kämpat med hälsan

I programmet berättar Christina Schollin att hon fått problem med gula fläcken. Hon kan inte längre titta på Instagram där hon själv varit aktiv, och hon säger att hon kan se Kristian Luuk men att han är lite suddig, så hon ser inte om “han är glad eller ledsen”. Hennes positiva livssyn kom dock att sättas rejält på prov förra året när hon skadade sig ordentligt.

Strax innan jul 2022 föll Christina Schollin i marmortrappan i sitt hus i Nerja, Spanien och bröt benet på tre olika ställen. Efter ett besök på ett sjukhus i Veles Malaga blev hon flugen med ambulanstransport till Sverige där hon opererades. I samband med händelsen bestämde sig hon och maken för att lägga ut sitt hus i Nerja till salu. Men innan någon försäljning ens påbörjats ångrade de sig.

“Vi är jättenöjda med vårt beslut att stanna kvar och slippa all oro och bekymmer som det skulle innebära med en flytt”, sa hon till Aftonbladet då.

Foto: Instagram @christinaschollin

Läs även:

Christina Schollin lägger ut huset i Spanien till försäljning efter otäcka olyckan!

Christina Schollin ångrar sig angående husförsäljningen!

Avslöjar makens frikort

Men det är inte bara tuffa stunder som avhandlas i programmet, när Kristian Luuk frågar vilken skådespelerska som maken Hans tycker är stiligast, bortsett från sin fru, råkar hon avslöja något som genast får henne att rodna. Snabbt svarar hon nämligen Izabella Scorupco. “Ja, han sa att det var hans frikort”, säger hon och skrattar. “Oj då, hoppsan, hoppsan”, tillägger hon efteråt. Hennes eget frikort berättar hon sedan har varit den ikoniska amerikanska skådespelaren Gregory Peck.

Har kämpat med dåligt självförtroende

Intervjun djupdyker också i det faktum att Christina Schollin under åren pratat öppet om sitt dåliga självförtroende. Något hon menar har att göra med att “man inte tror sig om att vara någonting värd och att man inte har någonting att komma med”, säger hon. Känslan av dåligt självförtroende härleder hon till barndomen och att hon var yngst i familjen, “det var ingenting att räkna med, vad jag sa och vad jag tyckte”, berättar hon. Under många år skrev hon dagbok, något som fick henne att se ett mönster. När Kristian Luuk frågar om vad det mönstret innebar berättar hon att det handlade om att bli sedd. Christina har dock dragit viktiga lärdomar som hon fört vidare till sin familj. TIll sig själv och till dem brukar hon säga: “Låt aldrig någon människa förminska dig, och framförallt, förminska inte dig själv.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!