Nöje

Christina Schollin om oron för Bianca Ingrossos ätstörning

Familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin har många offentliga och kända familjemedlemmar. Kändisskapet kan dock innebära en mörkare baksida, något som influencern Bianca Ingrosso fått erfara upprepade gånger. Nu uttrycker mormor Christina Schollin oro över hur allt hat påverkar Biancas ätstörning.

Foto: FB Christina Schollin

Christina Schollin är mamma till den folkkära artisten, och på senare år realitykändisen, Pernilla Wahlgren. Hon är också mormor till en av våra största infliuencers, Bianca Ingrosso och artisten Benjamin Ingrosso. Både mormor Christina, Pernilla och Bianca har synts i realitysprogrammet “Wahlgrens värld” där vi har fått lära känna deras vardag och olika personligheter.

Fått motta mycket hat och kritik

Bianca har de senaste åren slagit igenom både som influencer och entreprenör, med flera framgångsrika företag. Samtidigt har hon varit öppen om att hon kämpar med ätstörningar och att livet i offentligheten ofta har inneburit att hon fått motta mycket hat, framförallt på nätet. Nu har mormor Christina Schollin uttryckt sin oro för barnbarnet i tidningen Amelia.

Vill att hemmet ska fungera som en fristad

Christina Schollin berättar i intervjun om att hon är orolig för hur hatkampanjerna som Bianca utsätts för påverkar hennes ätstörning. “Det vi kan göra är att ge henne så mycket kärlek att hon själv klarar av att stänga hatet ute”, säger hon till tidningen. Hon berättar också att det är smärtsamt att se sina barnbarn bli påhoppade och att hon önskar att hennes eget hem ska kunna fungera som en fristad och ge styrka under tuffa tider. “När ens barn eller barnbarn blir påhoppade, är det så smärtsamt och svårt att veta vad vi ska göra”, säger hon i intervjun.

Källa: Amelia

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!