Nöje

Christina Schollin uppmanar Bianca Ingrosso att investera i hennes hus

Christina Schollins hus i Stockholms skärgård är sedan länge en viktig samlingspunkt för familjen Wahlgren. Nu hoppas Christina att en investering från Bianca Ingrosso ska försäkra att huset stannar inom familjen, det framkommer i den nya säsongen av Wahlgrens Värld.

Foto: Instagram @biancaingrosso/@pernillawahlgren

Förra veckan var det säsongspremiär för Wahlgrens Värld. Den nya säsongen fick premiär kort efter att Hans Wahlgren gått bort tidigare denna månad, detta efter en tids sjukdom.

Hoppas att barnbarnet ska investera

Hans bodde, som många vet, i ett idylliskt hus på Norra Lagnö i Stockholms skärgård tillsammans med sin hustru Christina Schollin. Detta hus – som Benjamin Ingrosso sjunger om i låten “Det stora röda huset” – har på många sätt varit navet i familjen Wahlgrens liv under flera års tid.

I den nya säsongen av realityserien framkommer det att Christina vill försäkra sig om att huset (även kallat Björkhaga) stannar kvar i släkten även i framtiden, något som Hänt tidigare har skrivit om. 

Det hela blir tydligt när Christina ska träffa ett av sina barnbarn, Bianca Ingrosso:

“Grejen är ju den, att jag vet ju också att min egen kära mor har en liten plan också. Hon vill inte bara träffa Bianca för att det är hennes gulliga favoritbarnbarn, hon vill också träffa henne för att hon har ett affärsmöte som hon skulle vilja ha med Bianca, som handlar om Björkhaga. Nu har hon en plan att Bianca ska investera”, säger Pernilla i avsnittet.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

När Bianca inser vad det är Christina vill föreslå under deras pratstund berättar Bianca att hon redan har tänkt i samma banor:

“Jag har redan bokat en jurist som ska åka och kolla på det och mäta, jag har en advokat som är on it. Jag måste bara välja bort några andra investeringar som jag har börjat grubbla på”, säger hon.

Christina ser dock inga problem med att Bianca ratar andra investeringar till förmån för huset:

“Välj bort dem, allihopa! Björkhaga är viktigast, eller hur”, säger hon.

Enligt Hänt finns det ännu inga uppgifter som bekräftar att Bianca i skrivande stund skulle ha investerat i sina morföräldrars hus.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!