Nöje

Ciara Zelmerlöws bild på kroppen efter förlossningen plockas bort av Instagram

Ciara Zelmerlöws bild av sin kropp efter förra veckans förlossning har tagits bort av Instagram upprepade gånger. “Låt kvinnor vara äkta, gravida, postpartum, dallriga och vackra”, skriver Ciara på plattformen.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlov

Förra veckan välkomnade Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara familjens nya tillskott, Ossian Matteus Zelmerlöw. Sonen är Ciaras tredje barn – hon och Måns har även sonen Albert tillsammans, och Ciara har dessutom sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Den yngsta sonen kom till världen tisdagen den 9:e augusti. Efter förlossningen passade Måns på att tacka personalen på vårdpersonalen på Universitetssjukhuset i Lund för sin instats:

“Vi är evigt tacksamma”, skrev han på Instagram.

Hyllas på Instagram

Hustrun Ciara har publicerat ett flertal inlägg på Instagram sedan den yngsta sonens födsel, men alla inlägg har inte fallit plattformen på läppen: en av de bilder där Ciara poserar iförd de klassiska trosor som kvinnor får efter förlossning har plockats bort flera gånger.

“Tredje gången gillt”, skriver Ciara i det senaste inlägget, som även innehåller en bild tagen strax före förlossningen.

“Kom igen Instagram. Var bättre än så här och låt kvinnor vara äkta, gravida, postpartum, dallriga och vackra”, skriver hon och uppmanar sina följare att dela med sig av sina egna postpartum-bilder.

I kommentarerna hyllas Ciara för sitt initiativ:

“Så vacker på så många sätt”, skriver en användare. “Kom igen Instagram, detta är verkligheten.”

“Ja! Detta behöver bli sett och normaliserat”, skriver en annan person.

En tredje skriver: “Fantastiskt! Fortsätt dela med dig. Det är de här inläggen vi behöver på Instagram.”

Foto: Instagram @ciarajzelmerlov

Nästa bild

Foto: Instagram @ciarajzelmerlov

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!