Nöje

Ciara Zelmerlöws lyxsemester på Mallorca – efter separationsryktena

Den senaste månaden har inte varit den lättaste för Ciara Janson Zelmerlöw. Nu unnar hon sig några välbehövliga dagar i solen, något som Expressen tidigare har skrivit om.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlow

Tidigare denna vecka delade Måns Zelmerlöws fru, Ciara Janson Zelmerlöw, med sig av bilder från en semester med vännen Cat Sims. På Instagram syns de njuta av sol och bad – blandat med diverse upptåg – på Mallorca.

“Tid tillsammans med vänner är balsam för själen. Jag är så tacksam att vi kunde göra det [här]”, skriver Sims i ett inlägg. “Den perfekta lyxiga tjejresan.”

Sims tillägger att hotellpersonalen uppgraderade sällskapet till en svit, komplett med privat takterrass och jacuzzi, under den tre dagar långa vistelsen.

“Är fullständigt hjärtekrossad”

Det var i maj som rykten uppstod om en spricka i Måns och Ciaras relation – detta efter att det visat sig att hon hade slutat följa sin make på sociala medier.

Tidigare denna månad bekräftade den brittiska skådespelaren att hon och maken går igenom “en svår och privat tid”:

“Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”, skrev hon ett mejl till Aftonbladet.

Måns befinner sig just nu i Sverige med anledning av sommarturnén Överallt men Ingenstans. Turnén kommer ta artisten till både Polen och Finland innan den avslutas i Stockholm i september.

Måns och Ciara gifte sig 2019 och är idag bosatta i England tillsammans med sönerna Albert och Ossian. Ciara har dessutom sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!