Nöje

Citronvodka som alternativ till snapsen i sommar

Med midsommar alldeles runt hörnet börjar det bli dags att planera inköp till festligheterna. Har du tröttnat på den klassiska snapsen? Spana in det här alternativet med fräsch smak av citrus!

Kopparberg lanserar nu två alternativ för dig som tröttnat på, eller helt enkelt inte tycker om, den klassiska snapsen. Strax efter att de lanserat sin Kopparberg Vodka Strawberry&Lime lanseras nu Kopparberg Vodka Lemon. Med inspiration från det rena svenska vatten som omger Kopparbergs bryggeri har den en frisk och balanserad citronsmak. Den passar perfekt som alternativ till snapsen med andra ord!

Vill man ha något mer lättdrucket och läskande passar Kopparbergs andra nyhet, Kopparberg Hard Selzer Strawberry, perfekt för finsmakaren. Ett rent alkoholinfuserat kolsyrat vatten möter naturliga fruktsmaker, en balanserad frisk smak av jordgubbe som serveras bäst iskall!

Båda nyheterna finns nu i Systembolagets beställningssortiment.

Vodka Soda Lemon

Vodka Soda Lemon

Ingredienser:
Iskuber
4 cl Kopparberg Vodka Lemon
Sodavatten
Citron
Gör så här:
Fyll glaset med iskuber. Häll i Kopparberg Vodka Lemon och toppa med sodavatten efter önskemål. Garnera med citronhjul/citronklyfta. Sodavatten kan bytas ut mot en frisk lemonad för en mer exotisk smak.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!