Nöje

Clara Herngren om livet som bonusfamilj – Så får vi det att fungera

Efter att ha levt som en stor familj full av bonusbarn blev Clara och Felix Herngren inspirerade att skriva succéserien “Bonusfamiljen.” Clara har tidigare delat med sig av sina bästa tips för hur man får en bonusfamilj att fungera.

Foto: Instagram @claraherngren

Bonusfamiljen på SVT sände nyligen sitt sista avsnitt som tv-serie. Men det väntas komma en fortsättning som långfilm lagom till jul nästa år. Serien handlar om alla de svårigheter det innebär att navigera i en bonusfamilj.

Inspirerad av egna upplevelser

Clara Herngren har tidigare berättat att det var hennes egna upplevelser som låg till grunden för idén till tv-serien. Hennes arbete som parterapeut inriktad på just bonusföräldrar förstärkte också hennes idéer om att det var något som skulle passa att göra drama av.

Hon har också berättat om vilka tips hon har för att få en bonusfamilj att fungera. “Provbo ihop lite först innan ni bestämmer er för att flytta ihop och var beredd på att det kommer att vara utmanande. Inse att du kommer att behöva ta mycket hänsyn, det krävs verkligen att kunna vara vuxen och se saker ur andra människors perspektiv.”

Källa: MåBra

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!