Nöje

CMA i alla ära men här är klippet med Justin Timberlake som alla pratar om

justin-timberlake-chris-stapleton-CMA-Drink-you-away
 
Justin Timberlake sjöng Drink You Away med Chris Stapleton och stal showen på CMA.
 
Igår hölls den 49 upplagan av Country Music Association Awards countrystjärnorna Carrie Underwood och Brad Paisley ledde galan för åttonde året i rad. Snygga klänningar och countrystjärnor i all ära men det var varken Hannah Davis klänning eller Chris Stapletons storslam som blev kvällens stora snackis.
 
Justin Timberlake dök nämligen upp från ingenstans och uppträdde med kvällens stora vinnare Chris Stapleton. Det har länge diskuterats om Justin Timberlake, som är född i Memphis, ska släppa en countryskiva och efter detta uppträdande så borde han nog göra det. Om fansen får bestämma så kommer han definitivt göra det. Under framträdandet fylldes Twitter av tweets med superlativ från tittarna.
 
Att Justin Timberlake gjorde ett gästframträdande med just Chris Stapleton var ingen slump, han har tidigare twittrat om att han älskar Chris Stapletons musik. Stapleton hörde av sig frågade om Justin ville uppträda med honom.
 
– Jag visste att jag var nominerad till flera priser och trodde att jag kanske skulle få uppträda. Jag ringde honom och frågade om han var intresserad och han sa yeah man, jag är på. Säg bara när jag ska dyka upp, berättade Chris Stapleton för ABC News.
 

 
 
Läs även:
13 gånger när Kim Kardashian blir totalsågad av sin egen familj
13 faser du går igenom när du shoppar online
Här är det bästa av kändisarnas Halloween-outfits 2015
 
Av: Lisa Dahlgren
Foto: ABC

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!