Nöje

Courtney Cox om plastikkirurgin: Jag såg konstig ut

Vänner-skådespelerskan Courtney Cox var ett stort fan av skönhetsingrepp och fillers – tills hon insåg att ingreppen hade gått för långt. “Jag gjorde saker med mitt ansikte som jag aldrig skulle göra nu”, berättar hon.

Foto: Instagram @courteneycoxofficial

Courtney Cox berättar i en intervju med The Sunday Times Style att de skönhetsingrepp som hon gjorde tidigare i sitt liv fick henne att se “konstig” ut:

“Det fanns en tid då jag tänkte ‘Åh, jag förändras. Jag ser äldre ut.’ Och jag försökte jaga den där [ungdomligheten] i flera år”, säger Cox och fortsätter:

“Jag insåg inte att jag faktiskt såg väldigt konstig ut på grund av injektioner och andra saker jag gjorde med mitt ansikte som jag aldrig skulle göra nu.”

“Gjorde bara saker och ting värre”

Det som till sist fick Cox att inse att ingreppen hade gått för långt var att hennes vänner började prata om hennes utseende:

“Folk pratade om mig, tror jag”, säger hon. “Det kom en tid då jag tänkte, ‘Jag måste sluta. Det är helt galet.'”

Nu för tiden skippar Vänner-stjärnan fillers och har istället valt en mer naturlig väg, något som hon berättade om i New Beauty 2017:

“Jag ansträngde mig så hårt för att hänga med, och det gjorde i själva verket bara saker och ting värre. Nu är jag så naturlig jag bara kan.”

Källa: Bustle

Foto: Instagram @courteneycoxofficial

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!