Nöje

Cristiano Ronaldo väntar tvillingar med flickvännen Georgina Rodríguez

Cristiano Ronaldo och flickvännen Georgina Rodríguez väntar barn. Nu har de gått ut med nyheten på Instagram och det betyder att Ronaldo ska bli pappa till tvillingar – för andra gången. 

Foto: Instagram @georginagio


Ronaldo blev pappa för första gången 2010 till Cristiano Jr, 11, och det är än i dag okänt vem mamman är. Sedan dess har han blivit pappa till ytterligare tre barn; tvillingarna Eva och Mateo (2017) via en surrogatmamma och året därpå kom dotter Alana Martin som han har tillsammans med flickvännen Georgina.

Nu är det alltså dags för Christiano och Georgina att välkomna tvillingar. På sociala medier skriver Ronaldo och flickvännen i oktober 2021 att deras hjärtan är fyllda av kärlek och att de längtar efter att få träffa bebisarna. De visar också upp en bild på ultraljudet som avslöjar att de väntar tvillingar.

Under en tv-festival i september avslöjades att Netflix släpper en ny dokumentär som skildrar Georgina Rodríguez livshistoria, ”Jag är Georgina”. Där berättar Rodríguez och Cristiano Ronaldo om sin kärlek.

Källa: The Sun

Foto: Instagram @georginagio

Nästa bild

Foto: Instagram @georginagio

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!