Nöje

Då är bästa tiden att swipa på Tinder

När är bästa tiden att använda Tinder? Ska man swipa på morgonen eller kvällen för att ha störst chans att träffa kärleken?

Foto Mint Images/REX/Shutterstock

Den bästa tiden att använda Tinder är klockan 21.00, enligt vetenskapen. Det är då flest människor använder dejtingappen, rapporterar The Huffington Post baserat på en undersökning som företaget Nielsen gjort där 9000 smartphones har analyserats. Fast det behöver ju inte betyda att de bästa människorna swipar dig just då förstås. Meredith Golden, känd som”The Tinder Whisperer” och grundare av SpoonMeetSpoon, säger att vi främst använder datingappar på måndagar till torsdagar. “Du kan ha världens mest spännande liv, men att skicka ett meddelande klockan 1 på en lördag är inte en bra idé, säger Golden. ”Även om du har absolut ingenting att göra under en helg, så är det bättre att då hänga på Netflix än att onlinedejta.”

Människor är alltså mindre benägna att swipa när de är ute i solen på en ledig helgdag – men det beror också på vad och vem du söker. Om det är sena kvällsäventyr, snarare än ett seriöst förhållande, som du är ute efter så kan det vara värt att vända på tanken. “Om du bara är ute efter att ha kul – kör på – men är du intresserad av ett förhållande så skulle jag föreslå att hålla dig borta från att skicka meddelanden under udda timmar”, säger Golden.

Så, slösa inte tid på Tinder på morgonen! Är du ute efter ett seriöst förhållande? Boka in swipandet och skrivandet till måndag – torsdag. Sugen på nattliga äventyr? Bara kör!

Källa The Huffington Post, Elite Daily

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!