Nöje

Då har YOU säsong 3 premiär på Netflix!

Har även du utvecklat en lätt besatthet för Netflixserien “You”? De två första säsongerna blev en stor succé och nu vet vi när säsong tre kommer sändas. Självklart kommer vi få följa både Joe och Love i kommande säsong.

Foto: @younetflix

Den första säsongen av Netfixserien “You” blev en enorm succé med närmare 40 miljoner tittare redan de första fyra veckorna. I serien får vi följa huvudpersonen Joe, bokhandlaren i New York som först verkar både charmig och trevlig. En dag ser han Guinevere, som han tvärt blir förälskad i. En thriller där Joe går över alla gränser för att få det han vill.

Serien bygger på den amerikanske författaren Carlines Kepnes böcker där säsong två blev en lika stor succé runt om i världen där vi fått följa Penn Bagley och Victoria Pedrettiare i sina roller som Joe och Love. I januari 2020 bekräftade Netflix att det även kommer en säsong tre av “You”, och nu vet vi när den kommer sändas.

Då är premiären för säsong tre av “You”

Säsong tre kommer sändas med 10 nya avsnitt med både Bagley och Pedrettiare i rollerna som Joe och Love. Premiären beräknas sändas i april 2021.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

if he’s a serial killer, then what’s the worst that can happen to a girl who’s already hurt

Ett inlägg delat av YOU (@younetflix)

Källa: Bustle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!