Nöje

Då kommer Kärlek & Anarki säsong 2 på Netflix

Snart är väntan över för alla som ser fram emot säsong två av “Kärlek & Anarki”. Här är allt du behöver veta om den nya säsongen.

Foto: Netflix

Förra våren fick vi reda på det att det skulle bli en andra säsong av den svenska Netflix-serien “Kärlek & Anarki”. Nu är säsong två, med Ida Engvoll och Björn Mosten i rollerna som Sofie och Max, snart här.

Vad handlar Kärlek & Anarki säsong 2 om?

I den nya säsongen kan vi förvänta oss en hel del dramatik för den nyskilda Sofie. I ett pressmeddelande sammanfattas handlingen i säsong två på följande vis:


“Sofie är nyskild och försöker skapa sig ett nytt liv som ska inkludera Max. Men oförutsägbara händelser gör att hon plötsligt befinner sig mitt i en livskris, vilket även får stora konsekvenser för Max och ingenting blir som dom har tänkt sig.

Samtidigt fortsätter det lilla förlaget Lund & Lagerstedt att kämpa sig fram med den traditionella litteraturvärlden på ena sidan och alla de nya möjligheter som samtiden erbjuder på den andra. Det dröjer inte länge innan konflikterna haglar mellan gammalt och nytt, mellan den stora konsten och ekonomiska realiteter.

Vad är rätt och fel, normalt och onormalt, vad är egentligen äkta – och spelar det ens någon roll? Mitt i detta tumult står våra karaktärer med bultande hjärtan och försöker förstå både livet och sig själva.”

Foto: Netflix

De medverkar i Kärlek & Anarki säsong 2

Marina Bouras och David Dencik tillkommer i nya roller. Dessutom medverkar Ida Engvoll, Björn Mosten, Gizem Erdogan, Carla Sehn, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Lars Väringer, Johannes Kuhnke, Ruben Lopez, Ludde Hagberg och Yasmine Garbi. 

Manus är skrivet av Lisa Langseth och Alex Haridi. Regisserar gör Langseth och Emma Bucht. Frida Asp och Fatima Varhos på FLX är producenter, medan Pontus Edgren och Lisa Langseth är exekutiva producenter.

När har Kärlek & Anarki säsong 2 premiär på Netflix?

Den andra säsongen av “Kärlek & Anarki” har premiär på Netflix redan den 16 juni. Spana in trailern för säsong 2 här nedan!

Källor: Expressen

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!