Nöje

Då öppnas Emilio & Åsa Ingrossos restaurang La Perla i Stockholm

Tidigare i år gick Åsa och Emilio Ingrosso ut med att de öppnar en till restaurang. De ska öppna en La Perla i Stockholm och nu har de gått ut med när och var restaurangen kommer att ligga.

Åsa och Emilio Ingrosso La Perla Stockholm

Foto: Åsa Ingrosso / Bianca Ingrosso

Emilio Ingrosso tar äntligen hem La Perla till Sverige och Stockholm. Tillsammans med sin fru Åsa Ingrosso och ägarna till Usine öppnar de nu en ny restaurang på Söder. Restaurangen kommer att ligga i området kring Södra Station och öppnar 1 november.

Till Nöjesguiden säger Emilio;
“Jag ville prova något nytt helt enkelt. Det hann bli tre olika restaurangkoncept innan vi hittade rätt. När jag och Åsa skapade La Perla tillsammans visste vi direkt att det skulle bli succé. Hon med sin känsla för design och inredning, och jag med min syn på service och smak.”

Paret har totalt öppnat fyra restauranger på Mallorca, men nu är det dags att ta konceptet till Stockholm. Emilios bror Nicola jobbar på Usine och har tjatat i flera år på paret att ta La Perla till Sverige och nu äntligen händer det! Restaurangen kommer att öppnas i samarbete med Usine och även ligga intill dem på adressen Södermalmsallén 36-38.

Emilio kommer även att släppa en kokbok i samband med återkomsten till Sverige.
“Det var hög tid att samla essensen av La Perla i en bok. Det finns så mycket att berätta om och så många bra recept vi vill dela med oss av så det var dags att sätta det mellan pärmarna i en bok” säger Emilio till Nöjesguiden.

La Perla erbjuder “Italian fusion” och många rätter beskriver Emilio som en “blast from the past”. Emilio har återskapat rätter han och familjen växt upp med. På menyn finner du även nya och spännande rätter och smaker från Italien.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!