Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Då släpper SVT det första avsnittet av Skam säsong 4

I fredags släpptes den efterlängtade trailern till fjärde säsongen av Skam och nu står det klart att varken NRK- eller SVT-tittare behöver vänta länge på de nya avsnitten. Sanas säsong har svensk premiär redan i påsk!

Foto: NRK
Källa: Aftonbladet

NRK släpper det första klippet ur säsong 4 i dag måndag klockan 13.28. Det första sammanfattande veckoavsnittet sänds på fredag och redan dagen efter, på påskafton den 15 april, kommer alla SVT-tittare att få stifta bekantskap med den fjärde säsongen av Skam. Premiärdatumet avslöjades av seriens producent Marianne Furevold under söndagens specialsändning av Projekt Z på SVT Play.

– Jag är helt säker på att den här säsongen, som kommer att handla om Sana, blir helt fantastisk, säger Marianne i videon.

I samband med att trailern släpptes och huvudpersonen Sana presenterades bekräftade även NRK att det här blir sista säsongen vi får följa gymnasieungdomarnas vardag på Hartvig Nissens skole i Oslo. Vi på Metro Mode taggar inför finalen genom att kolla på den “mystiska” trailern ännu en gång.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!