Nöje

Då släpper SVT det första avsnittet av Skam säsong 4

I fredags släpptes den efterlängtade trailern till fjärde säsongen av Skam och nu står det klart att varken NRK- eller SVT-tittare behöver vänta länge på de nya avsnitten. Sanas säsong har svensk premiär redan i påsk!

Foto: NRK
Källa: Aftonbladet

NRK släpper det första klippet ur säsong 4 i dag måndag klockan 13.28. Det första sammanfattande veckoavsnittet sänds på fredag och redan dagen efter, på påskafton den 15 april, kommer alla SVT-tittare att få stifta bekantskap med den fjärde säsongen av Skam. Premiärdatumet avslöjades av seriens producent Marianne Furevold under söndagens specialsändning av Projekt Z på SVT Play.

– Jag är helt säker på att den här säsongen, som kommer att handla om Sana, blir helt fantastisk, säger Marianne i videon.

I samband med att trailern släpptes och huvudpersonen Sana presenterades bekräftade även NRK att det här blir sista säsongen vi får följa gymnasieungdomarnas vardag på Hartvig Nissens skole i Oslo. Vi på Metro Mode taggar inför finalen genom att kolla på den “mystiska” trailern ännu en gång.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!