Nöje

Dags att ändra dina dejtingvanor? Så dejtar du seriöst på Tinder

Många hinner bli erfarna Tinderdejtare innan de hittar rätt. Andra dejtar och dejtar tills det känns som att de aldrig kommer hitta den där stora kärleken. Såklart finns det någon för alla det gäller bara att vara lite smart i sin dejtingstrategi, i listan finner du 6 tips på hur du bör tänka.

Foto: Unsplash
 
1. Tro inte att varje person du dejtar kommer att vara “samma typ”
Även om du kanske har blivit sårad i det förflutna, är det viktigt att komma ihåg att varje person en unik individ! Bara för att någon annan sårat dig, betyder det inte att denna person kommer att göra detsamma. Du måste bedöma varje person som en individ, och för hur de behandlar dig. Om du helt obefogat inte kan lita på en person, kommer du driva den här personen längre och längre ifrån dig eftersom de känner att de aldrig kommer att kunna få ditt förtroende.

2. Var dig själv!
Sluta upp med att försöka passa in i en roll eller ändra åsikter utifrån vad du tror att din dejt skulle gilla. Det kommer bara att kännas konstigt och oäkta, satsa idstället på att hitta en dejt som du tror skulle gilla dig för alla era likheter och olikheter.

3. Förlora inte din självkänsla
Det bör inte finnas en underliggande känsla av att du är tillgänglig hela tiden. Om din dejt ringer och vill ses kan du såklart inte släppa allt och komma springandes om du inte har tid över. Du bör ha en egen stark självkänsla och dina egna planer. På så vis behåller du din personlighet och blir därför ine lika sårad om personen senare inte visar sig vara rätt för just dig.

4. Stalka inte alla dina dejter på sociala medier
Du är en unik och intressant person. Du har saker att göra och människor att träffa. Spendera inte din tid fastklistrad vid telefonen för att kolla in vad den här personen gör när den inte med dig. det hjälper inte ett dugg!

5. Sluta upp med att vara så förbannat kräsen med småsaker
När du inte letade efter ett seriöst förhållande, kunde du kanske komma med dumma svajpa vänster. Men vill du hitta någon på riktigt så gäller det faktiskt att vara mindre kräsen. Eller kanske snarare: lite mer realistiskt. Ingen är perfekt, men det betyder inte att de inte kan vara perfekt för dig. Även om du upplever en person annorlunda än dem du tidigare dejtat, kan era olikheter balanserar er. Var flexibel!

6. Var inte för snabb med att gå in i en relation
Vissa personer går alldeles för lättvindigt och fort in i relation efter relation utan att tänka efter. Detta är den tid i ditt liv där du borde sakta ner. Lära känna en person grundligt och låt de ta tid. Det behövs för att bygga en stark grund i er relation. En bra grund gör i sin tur att att du ger förhållandet ärlig chans. och du kan känna sig säkra i dina val.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!