Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Dags för kräftskiva – så får du bort kräftlukten från händerna

Nu är augusti här och det är dags för de årliga kräftskivorna! Ett överdåd av skaldjur som ofta äts med händerna och gärna lämnar en odör efter sig. Nedan hjälper vi dig i hur du bäst blir av med lukten!

Foto: Instagram @fyrklovern_sverige

Även om man längtat efter kräftskivan i flera månader betyder inte det att man vill gå runt och lukta skaldjur om händerna i flera dagar efteråt! Det är inte det lättaste att bli av med lukten, det har du säkert erfarit tidigare när du stått och skrubbat händerna i oändlighet med både tvål och diskmedel! Men knepen ser faktiskt helt annorlunda ut. Nedan delar vi med oss av tre husmorsknep för att bli kvitt doften av skaldjur.

Här hittar du massor av inspirerande artiklar inför Kräftskivan!

Tandkräm

Tandkräm

Det funkar inte bara mot ovälkomna fläckar från brun utan sol, tandkräm är nämligen utvecklade för att ta bort dåliga lukter från mat! Ett perfekt substitut för tvål efter kräftskivan!

Foto: Pexels

Nästa bild
Rostfritt stål

Rostfritt stål

Det rostfria stålet är ett säkert kort när det kommer till att bli av med oönskade dofter. Det finns faktiskt särskilda ståltvålar att köpa i butik, men du kan också gnugga händerna mot diskhon och skölja med rinnande vatten.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Citron och salt

Citron och salt

Citron och salt funkar inte bara till tequila! Gör en hemmagjord skrubb, gnugga händerna och skölj av i kallt vatten!

Foto: Pexels

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!