Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det var precis när Fifty Shades Of Grey-stjärnan Dakota Johnson äntrade scenen för

Nöje

Dakota Johnsons klänning gick sönder på Peoples Choice Awards – och hennes klockrena kommentar fick hela publiken att skratta

Dakota johnsson
Det var precis när Fifty Shades Of Grey-stjärnan Dakota Johnson äntrade scenen för att hålla sitt tacktal som hennes klänning gick sönder. Men den här superkvinnan har minsann humor och Dakotas klockrena kommentar fick hela publiken att jubla.

Under onsdagsnatten var det Peoples Choice Awards och kvällen till ära bar Dakota Johnson en vacker tvådelad designklänning av Armani. Skådespelerskan vann en statyett för den ärofyllda titeln ”Årets bästa skådespelerska” i kategorin drama och det var precis när hon kom upp på scenen för att krama om Leslie Mann som överdelen gick sönder. Men som den härliga person hon är skrattade Dakota åt hela situationen och bjöd på en klockren kommentar.

– Leslie tog sönder min klänning. Och ja, det finns väl ingen här som inte redan har sett mina bröst. Men tack för det här priset, sade Dakota Johnson.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry