Nöje

Efter våldtäktsdomen: Bijou Philips lämnar Danny Masterson

Tidigare denna månad dömdes That 70’s Show-stjärnan Danny Masterson till 30 års fängelse för våldtäkt mot två kvinnor i början av 2000-talet. Nu rapporterar TMZ att Mastersons hustru, Bijou Philips, har ansökt om skilsmässa.

Foto: Instagram @dannymasterson

 Det var under måndagen som Danny Mastersons hustru Bijou Philips ansökte om skilsmässa med orsak “oförenliga meningsskiljaktigheter”. Ansökan lämnades in mindre än två veckor efter att skådespelaren dömts till 30 års fängelse efter att ha förklarats skyldig till att ha våldtagit två kvinnor för tjugo år sedan.

Kräver ensam vårdnad om dottern

I samband med sin ansökan om skilsmässa begär Philips att Masterson betalar ett underhåll till henne och täcker hennes advokatkostnader. Dessutom vill hon ha ensam vårdnad om deras nioåriga dotter.

Philips advokat berättar för TMZ att hon “har bestämt sig för att ansöka om skilsmässa från sin make under denna olyckliga tid. Hennes prioritet förblir hennes dotter.”

Han fortsätter: “Den här perioden har varit otroligt svår för äktenskapet och familjen. Masterson var alltid där för Philips under de svåraste stunderna i hennes liv. Philips tillstår att Masterson är en underbar far till deras dotter.”

“Chockad och förkrossad”

2022 hördes Masterson i rätten för första gången efter att tre kvinnor anklagat honom för våldtäkter som ägt rum mellan 2001 och 2003. Den gången blev han inte fälld, eftersom juryn inte nådde ett enhälligt beslut. Tidigare i år fälldes skådespelaren för två av övergreppen – som ägde rum 2003 – och den 7 september dömdes han till 30 års fängelse med risk för livstid.

Bijou Philips har öppet visat sitt stöd för sin make under processen och uppges ha varit “chockad och förkrossad” över domen:

“Hon var inte beredd på domen. Hon förväntade sig inte att han skulle förklaras skyldig. Hon kunde inte fatta att han omedelbart blev omhändertagen och häktad”, har en källa berättat för People.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!