Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Därför använder svenskarna sexleksaker med sina partners

Sexleksaker behöver inte bara vara ett komplement till sexuella kontakter. Det kan också vara ett verktyg för att krydda sexlivet med andra. I en ny undersökning från det intima livstilsvarumärket Lelo svarar mer än var fjärde svensk att man använder sexleksaker tillsammans med sin partner.

Foto: Lelo

Den främsta orsaken till att par använder sexleksaker tillsammans med sin partner är att sexet blir mer spännande, det är för många också ett sätt att uppnå orgasm. Känslor av spänning, passion och äventyrlighet är de största fördelarna svenskarna upplever. En fjärdedel uppger också att det stärker relationen.

Mer experimentellt med tiden

Bland de som inte använder sexleksaker med andra anger 15 procent att de själva helt enkelt inte är öppna för det. En tiondel tror istället inte att deras partner är öppen för det. Svårigheter att bryta gamla mönster, okunskap och rädsla att föreslå det för sin partner är andra orsaker till att man inte använder sexleksaker i sin relation.

Det finns även många fördelar i hur sexlivet med en partner utvecklas över tid. Närmare en femtedel anger att sexlivet blir mer avslappnat med tiden och en tiondel att det har blivit mer experimentellt och äventyrligt med tiden. För de par som vill connecta på ett djupare plan, både fysiskt och psykiskt, har Lelo nu lanserat parleksaken Tiani Duo som ger njutning till båda parter samtidigt.

Spana in några favoriter från Lelo nedan!

Nea 2 Uppladdningsbar Klitorisvibrator - Lelo KÖP

Nea 2 Uppladdningsbar Klitorisvibrator - Lelo

Klitorisvibrator av lite mindre storlek som har en enkel och ergonomisk design. Tack vare sin diskreta storlek och sina mildare vibrationsmöjligheter, passar den perfekt för dig som är nybörjare.

Pris: 748 kronor.

(Nedsatt 25%)

Finns i 3 olika färger!

KÖP

Nästa bild
Enigma Dual-Action Sonic Massager - Lelo KÖP

Enigma Dual-Action Sonic Massager - Lelo

Formad så att den passar din kropp perfekt och träffar alla dina himmelska punkter på en gång. SenSonic-teknologin kommer skicka vågor av gudomlig njutning genom din klitoris, samtidigt som vibrationerna ger din g-punkt en intensiv massage. Det kan bara resultera i en sak – sensationella orgasmer.

Pris: 1 395 kronor.

(Nedsatt 26%)

Finns även i lila!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Beads Plus Knipkulor - Lelo KÖP

Beads Plus Knipkulor - Lelo

Träna din bäckenbotten med LELO Beads Plus Knipkulor för att få ökad känslighet och djupare orgasmer under sex.

Pris: 699 kronor.

KÖP

Nästa bild
Blue Pleasure Console Masturbator - Lelo KÖP

Blue Pleasure Console Masturbator - Lelo

Denna exstatiska penis sleeve har begåvats med dubbelt så mycket kraft som sin föregångare och 4 unikt designade program. Varje program har 7 olika vibrationsmönster som hjälper dig hitta fram till den perfekta orgasmen.

Pris: 1 995 kronor.

(Nedsatt 9%)

KÖP

Nästa bild
Smart Wand 2 Large Vibrator - Lelo KÖP

Smart Wand 2 Large Vibrator - Lelo

Wanden är täckt med sammetslent silikon och i äkta LELO stil är handtaget dekorerat med en elegant, metallfärgad platta. Lite vattenbaserat glidmedel ser till att massagehuvudet glider friktionsfritt över huden. Till skillnad från de flesta magic wands i standardstorlek är Smart Wand 2 vattentät, så du kan njuta av den i duschen eller badet om du känner för det.

Pris: 1 295 kronor.

Finns i 3 olika färger!

KÖP

Nästa bild
Ella G-punktsdildo - Lelo KÖP

Ella G-punktsdildo - Lelo

Drömmer du om en G-punktsorgasm? Då är LELO Ella den perfekta sexleksaken för dig. Ella är perfekt med sin böjda form och sitt huvud att ge dig en riktigt skön stimulans av din G-punkt.

Pris: 499 kronor.

Finns även i lila!

KÖP

Nästa bild
Sona 2 Cruise Lufttrycksvibrator - Lelo KÖP

Sona 2 Cruise Lufttrycksvibrator - Lelo

Denna lyxiga lilla sak skämmer bort din känsliga klitoris med hela 12 rytmiska mönster och 8 intensiteter. Du stimuleras med hjälp av pirrande ljudvågor, som pulserar runt klitoris utan att någonsin röra den direkt.

Pris: 869 kronor.

Finns i 3 olika färger!

KÖP

Nästa bild
Personal Moisturizer Vattenbaserat Glidmedel - Lelo KÖP

Personal Moisturizer Vattenbaserat Glidmedel - Lelo

ett vattenbaserat glidmedel som har tagits fram med dina sexleksaker i åtanke. Glidmedlet gör att upplevelsen med dina sexleksaker blir mer levande, smidigare och ännu mer njutningsfull.

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!