Nöje

Därför är Goldie Hawn och Kurt Russel inte gifta – trots 39 år tillsammans

Efter nästan fyra decennier tillsammans är Goldie Hawn och Kurt Russel ett av Hollywoods mest stabila par – men något giftermål har det aldrig blivit. Här är Hawns egen förklaring till att hon och Russel har valt bort giftermål.

Foto: Instagram @goldiehawn

Goldie Hawn träffade sin partner Kurt Russel för första gången under inspelningarna av The One and Only, Genuine, Original Family Band 196 men det var inte förrän de möttes på nytt 1983, denna gång under inspelningarna av filmen Swing Shift, som de började dejta.

Både Russel och Hawn hade vid det laget varit gifta minst en gång: Russel med Season Hubley från 1979 till 1983 (de har sonen Boston Russell ihop) och Hawn med Gus Trinkonis från 1969 till 1976 och därefter Bill Hudson från 1976 till 1982 – de två har sonen Oliver Hudson och dottern Kate Hudson tillsammans.

Hawn och Russel har dessutom ett gemensamt barn: sonen Wyat Russel som de fick 1986.

Goldie Hawn: “Hade skilt mig för längesedan”

Idag har Goldie Hawn och Kurt Russel varit tillsammans i hela 39 år, en lång tid för vilket par som helst men kanske särskilt i Hollywood. Något som dock aldrig tycks ha varit på tapeten är giftermål – ett val som Hawn förklarade i en intervju i Loose Women 2015:

“Jag hade skilt mig för längesedan om jag hade gift mig. Giftermål är en intressant psykologisk grej. Om du känner ett behov av att vara bunden tilll någon, då är viktigt att vara gift”, sa hon och fortsatte:

“Om du har självständighet, om du har tillräckligt med pengar och en känsla av självständighet och du gillar ditt oberoende så finns det något intressant, psykologiskt sett, med att inte vara gift eftersom det ger dig friheten att ta beslut, på ett eller annat sätt. I mitt fall, väljer jag att stanna. Kurt valde att stanna, och vi gillar valet.”

Hawn har även delat med sig av några tips för ett lyckligt förhållande i Woman’s Day:

“Jag tror att hemligheten är att veta när man ska förlita sig på någon annan och när man inte ska det. Det är viktigt att du kan hålla upp din del av hushållet. Jag tror att en person inte kan axla hela bördan för då kan det börja tära på dem. Den andra delen är att hålla dig så sexig som möjligt och fokusera på alla de aspekterna av ett sunt förhållande – och sexualitet är definitivt en av dem.”

Källa: US Weekly

Foto: Instagram @goldiehawn

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!