Nöje

Därför brann Cara Delevingnes hem ner

Cara Delevingnes hem drabbades av en förödande eldsvåda i slutet av förra veckan. Nu avslöjar modellens pappa bakgrunden till olyckan, det rapporterar TMZ.

Foto: Instagram @caradelevingne

Det var tidigt förra fredagen som Cara Delevingnes, 31, hem i Los Angeles, USA, drabbades av en kraftig eldsvåda.

“Hon är förkrossad”

Enligt NBC Los Angeles larmades brandkåren klockan fyra på morgonen den 15 mars. Det ska ha tagit två timmar att släcka branden i den över 600 kvadratmeter stora fastigheten, som förstördes totalt.

Modellen befann sig i England för att jobba under tiden som olyckan ägde rum. Efteråt bekräftade hon på Instagram att även hennes katter var oskadda, samtidigt som hon passade på att tacka brandmännen som arbetat för att släcka elden.

Hon uppmanade också sina följare att inte ta något för givet:

“Mitt hjärta är krossat idag”, skrev hon i sin story på Instagram. “Jag kan inte fatta det. Livet kan förändras på ett ögonblick så uppskatta det du har.”

Nu har Caras pappa, Charles Delevingne, berättat vad branden orsakades av. I en video publicerad av TMZ säger han att det hela rör sig av en elbrand, sannolikt orsakad av en lös elledning.

“Det är väldigt blåsigt [i södra Kalifornien]”, tillägger han.

Caras mamma, Pandora Delevingne, förklarar i klippet att hennes dotter “hade hela sitt liv” i bostaden och att hon förståeligt nog är “förkrossad”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!