Nöje

Därför delade Adele sitt pris med Beyoncé under Grammy-galan

I natt när Adele klev upp på scenen under Grammy-galan för att ta emot pris för “Årets album” så hände något oväntat. Adele börjar nämligen talet med att säga att hon inte kan acceptera utmärkelsen och orsaken bakom stavas Beyoncé. 

adele-grammy-galan

Det här är så fint! Orsaken till varför Adele inte kände att hon kunde ta emot priset för “Årets album” var mycket riktigt Beyoncé och stjärnan börjar talet med en kärleksförklaring som heter duga.

– Jag är väldigt ödmjuk och tacksam men Beyoncé borde stått här  i kväll med albumet Lemonade som var så monumentalt. Så genomtänkt och så vackert då vi all fick se en annan sida av dig, vilket vi verkligen uppskattar. Faktum är att alla vi artister avgudar dig. Du är vårt ljus! Hur du får mig och mina vänner att känna, hur du får mina svarta vänner att känna, det är så stärkande. Jag älskar dig, det har jag alltid gjort och det kommer jag alltid att göra.

Se när Adele talar från djupet av sitt hjärta framför en tårögd Queen B i en sal som fullkomligt osar av kärlek.

När Adele mottag priset som “Årets album” konkurrerade hon inte bara ut Beyoncés Lemonade utan även Justin Biebers Purpose och Drakes Views.

Foto: Harpers Bazaar
Källa: New York Times

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!