Nöje

Därför gjorde Taylor Swift och Joe Alwyn slut

Taylor Swifts uppbrott med Joe Alwyn har skakat fansen. Nu berättar en källa för People om uppbrottet och vad som orsakade det.

Foto: Instagram @joe.alwyn/@taylorswift

I helgen rapporterade Entertainment tonight att Taylor Swift och Joe Alwyn har gått skilda vägar efter sex år tillsammans. Enligt ET gjorde Swift och Alwyn slut för några veckor sedan, något som förklarar varför han inte har synts till på Swifts pågående turné.

“Växte isär”

Varken Swift eller Alwyn har ännu kommenterat uppgifterna, men en källa har berättat för People att de gjorde slut på grund av att de var för olika.

“De har haft problem förut och alltid löst dem, så vänner trodde att de skulle spendera lite tid isär men senare bli tillsammans igen”, säger personen, som tillägger att de i slutändan “inte var rätt för varandra”.

Swifts och Alwyns relation blev känd 2017 och de har skrivit och producerat flera låtar tillsammans, där Alwyn använde sig av pseudonymen William Bowery. Flera källor menar att de två pratade om att gifta sig så sent som för några månader sedan – men nu uppges de ha “växt isär”:

“De är vänner. Hon har inget illa att säga om Joe”, berättar källan för People. “De växte bara isär. Taylor är väldigt fokuserad på sin turné just nu.”

Foto: Instagram @joe.alwyn/@taylorswift

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!