Nöje

Därför har Drew Barrymores TikTok-video blivit viral

En video där Drew Barrymore njuter av ett skyfall har blivit ett av de mest populära klippen på sociala medier på senare tid – men varför har just denna video blivit så uppmärksammad?

Foto: Instagram @drewbarrymore

Om du har spenderat tid på sociala medier under de senaste veckorna så har du kanske sett en video med en genomdränkt Drew Barrymore fladdra förbi i ditt flöde. Skådespelerskan laddade upp videon i fråga för knappt två veckor sedan och den blev snabbt viral – faktum är att klippet i skrivande stund har 19,4 miljoner visningar på TikTok. Men vad är det egentligen som gör att just denna video har blivit så uppmärksammad?

Blir extatisk av regnet

I videon har en lycklig Drew Barrymore gett sig ut i regnet, något som till synes gör henne extatisk:

“Gå ut i regnet varje gång du kan, missa inte chansen!” ropar stjärnan glatt.

Kort efter att klippet lagts upp på TikTok började Barrymores namn trenda på Twitter, vilket gjorde att videon snabbt fick mer och mer uppmärksamhet. Det som folk tog fasta på var Drews enorma livsglädje, något som många menar är beundransvärt med tanke på hennes brokiga förflutna.

@drewbarrymore

♬ original sound – Drew Barrymore

Blev beroende av droger som tolvåring

Barrymore, som slog igenom i filmen “ET”, kämpade med ett drogberoende redan som tolvåring och utvecklade sedan ett självskadebeteende. Vid fjorton års ålder sökte hon frigörelse från sina föräldrar och blev myndigförklarad. Några svåra år följde då Barrymore inte fick några roller – istället försörjde hon sig genom att jobba på restauranger och som städerska. 

Men med sin medverkan i filmen “Poison Ivy” lyckades hon ta sig tillbaka in i filmbranschen och sedan dess har hennes karriär kantats av framgångar med filmer som “Batman Forever”, “Scream”, “The Wedding Singer” och “Never been kissed”.

“Låt henne njuta”

På Twitter gläds många användare med Barrymore och hyllar hennes förmåga att njuta av livets små glädjeämnen:

“Jag är gammal nog att minnas Drew Barrymores rehab-besök och oändliga trauma. Om hon vill njuta av lite regn, låt henne göra det. Jag är bara glad att hon är vid liv och kan göra det”, skriver en person.

En annan skriver: “Det är något med den här kvinnans motståndskraft som sträcker sig över generationer.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!