Nöje

Därför har Michelle Williams imitation av Justin Timberlake blivit viral

Mängder av sociala medier-användare anser att Michelle Williams inläsning av Britney Spears memoarer förtjänar en Grammy. Anledningen? Skådespelerskans träffande imitation av Justin Timberlake.

Foto: Shutterstock

Nyligen släpptes Britney Spears memoarer, The Woman in Me, som innehåller flera explosiva avslöjanden om Spears liv. Bland annat avslöjar stjärnan att hon gjorde abort under tiden som hon var tillsammans med Justin Timberlake, eftersom han “inte ville bli pappa”. Hon hävdar även att Timberlake var otrogen mot hennes under förhållandets gång.

“Skämdes inte ens”

Nu har en annan del av boken blivit viral, detta tack vare Michelle Williams som är ljudbokens inläsare. I ett utdrag från ljudboken hörs Williams imitera Timberlake, en insats som många anser vara värdig en Grammy.

I det virala klippet läser Williams ett avsnitt där Spears förklarar att hon tyckte att Timberlakes band, Nsync, “ansträngde sig för mycket” för att passa in med de svarta artister de spenderade tid med. Hon drar sig till minnes en händelse som utspelade sig i New York:

“En dag var J [Justin] och jag i New York, i delar av staden som jag aldrig hade besökt förut. En kille med ett enormt, blingigt halsband kom emot oss. Han var flankerad av två säkerhetsvakter.”

Spears berättar att Timberlake hälsade på Ginuwine – en amerikansk sångare – genom att bland annat kalla honom för “homie”. Britneys assistent ska ha gjort sig rolig över Timberlakes tillgjorda uttryck, något som artisten inte verkade bry sig om:

“J skämdes inte ens”, berättar Spears.

“Det är guld”

Williams imitation hyllas nu på sociala medier, däribland i kontot @britneycharts kommentarsfält på X, tidigare Twitter.

“Om jag inte redan var övertygad om att skaffa boken/ljudboken… DET ÄR GULD”, skriver en person.

“Jag skrattar på riktigt rakt ut”, kommenterar en annan.

En tredje skriver: “Den här inläsningen av Michelle Williams förtjänar en EGOT [Emmy, Grammy, Oscar, och Tony Award].”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!