Nöje

Därför klär de av sig och målar sina kroppar med glitter – anledningen känns så självklar!

Gör som de här kvinnorna: älska din kropp och fira den med glitterfärg!

glitterfest_815

I Australien träffas en grupp kvinnor som alla delar samma passion för att visa sina kroppar i fina underkläder. De möttes online men började snabbt att umgås i verkligheten och fotograferas tillsammans. En dag bestämde de sig för att göra någonting extra spektakulärt för att fira sina kroppar.

– Ingen av oss passar in i den stereotypa mallen för hur en modell “bör” se ut, men tillsammans tar vi fram det bästa hos varandra och vi känner oss allihop som absoluta supermodeller, säger gruppens talesperson Bonnie till Cosmopolitan.

Kvinnorna bestämde sig helt enkelt för att klä av sig, måla sina kroppar i regnbågens alla glitterfärger och posera framför kameran. Bilderna är upplagda på kvinnornas underklädeskonton på Instagram. Anledningen till färgfesten är enkel.

– Vi älskar oss själva och vill göra saker som gör oss glada, säger Bonnie till Cosmopolitan.

Om bilderna får andra att känna sig mer säkra i sig själva och i sina kroppar skulle det vara en ordentlig succé, säger Bonnie. Projektet har boostat kvinnornas självkänsla och de planerar redan en ny glitterfotografering, med ännu fler personer.

Bilderna på kvinnornas Instagramkonton innehåller så mycket feel good att man själv blir sugen på att samla väninnorna och anordna en ordentlig glitterfest. För att allas kroppar äger!

On the rocks ? with the most beautiful @theharmonysky ? love you!! ? by @nocturne_images

Ett inlägg delat av Penny Sterling (@pennysterlingsyd)

Källa: Cosmopolitan & Instagram
Foto: Instagram/@lingerie.rosee & @nocturne_images

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!