Nöje

Därför kom Johnny Depps dotter Lily-Rose inte på bröllopet med Amber Heard

I samband med rättegången mot sin exfru Amber Heard avslöjade Johnny Depp varför hans dotter Lily-Rose inte kom på parets bröllop 2015.

Foto: Instagram @lilyrose_depp/@amberheard

Rättegången mellan exmakarna Johnny Depp och Amber Heard påbörjades i Fairfax, Virginia i USA den 11 april och kommer pågå till slutet av maj.

Bakgrunden till rättegången är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard tidigare anklagat honom för att ha slagit henne under tiden de var tillsammans. Depp stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal, medan hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

“Kom inte överens”

Det var under sitt vittnesmål i slutet av april som Johnny Depp berättade att hans dotter Lily-Rose och Amber Heard inte stod på god fot med varandra:

“Min dotter Lily-Rose kom inte på bröllopet”, sa han, “hon och Ms Heard kom inte särskilt bra överens, av flera anledningar.”

Depp vittnade även om att Heard, under tiden som de var tillsammans, sa till honom att han var en “dålig far” och att han “inte hade någon aning om hur man uppfostrar barn”.

Stöttade sin pappa på Instagram

2016, efter drygt ett år som gifta, ansökte Heard om skilsmässa och anklagade samtidigt Depp för att ha varit våldsam mot henne under deras äktenskap.

Lily-Rose stöttade då sin pappa genom ett inlägg på Instagram:

“Min pappa är den snällaste, mest kärleksfulla personen jag känner. Han har aldrig varit något annat än en underbar pappa till min lillebror och jag, och alla som känner honom skulle säga samma sak”, skrev Lily-Rose vid sidan om en bild på henne själv och Depp.

Foto: Instagram @lilyrose_depp

Källa: US Weekly

Foto: Instagram @lilyrose_depp

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!