Nöje

Därför kysstes Lena Endre och Mikael Persbrandt i tv-soffan

Nu har Renée Nybergs “Vilket Liv!” på TV4 dragit igång för hösten och i söndags gästades programmet av Lena Endre. I avsnittet ger hon svar på tal till skådespelarkollegan Peter Dalle och chockas av en gammal nakenbild från teatervärlden. Men tittarnas största förvåning mötte nog den oväntade kyssen från Mikael Persbrandt.

Foto: TV4

“Vilket Liv!” med Renée Nyberg bjuder under hösten på fem helkvällar där några av landets mest ikoniska och välkända svenskar hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur. Höstens säsong gästas av Henrik Dorsin, Carola Häggkvist, Lasse Berghagen, Lena Endre, Niklas Strömstedt och Claes Eriksson. I söndags var det Lena Endres tur att bli uppmärksammad för sin insats inom svensk teater, tv och film.

Nakenchock med Gunilla Röör

Programmet gör en djupdykning i huvudpersonernas liv med spännande överraskningar från tidigare kollegor, oväntade återföreningar och framförallt stora känslor varvat med livemusik och andra upptåg på scen. Lena Endre gav i sitt program svar på tal till en klassisk filmreplik från Peter Dalle, och det bjöds även på en nakenchock från ungdomens teatervärld. Lena Endre blev minst sagt överraskad när en bild dök upp på helskärm där hon tillsammans med skådespelerskan Gunilla Röör klätt av sig naken och smort in sig i raklödder för att skapa skandal under en praktik på Malmös stadsteater. “Den är ju uppbränd?!” utbrister skådespelerskorna förvånat när de får syn på bilden.

Mikael Persbrandts filmkyss

Det avslöjades även ett förflutet mellan Renée Nyberg och Mikael Persbrandt, där det hintades om att en kort kyss skulle ha skett mellan de båda på en brygga för tjugofem år sedan. Händelsen ska ha föranletts av att Renée frågat om hur en filmkyss går till. “Jättekort och bra samarbete”, skojar Renée i programmet innan hon ber Lena Endre och Mikael Persbrandt titta på varandra som om de vore vansinnigt förälskade. Lena ger då Mikael Persbrandt en kyss, något han besvarar med ännu en kyss.

Du kan se hela programmet på TV4 Play.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!