Nöje

Därför lämnade alla tjejer bonden Matthew i “Bonde söker fru”

“Bonde söker fru” tog en oväntad vändning när bonden Matthew blev lämnad av både Kim och Iza, som var de enda tjejerna kvar. “Det är lite av en chock”, säger Matthew i programmet.

Foto: TV4

I det elfte avsnittet av årets omgång av “Bonde söker fru” skulle både Iza och Kim, som båda dejtat bonden Matthew, bestämma sig för att lämna programmet. Trots att det slagits vissa gnistor under programmets gång kände ingen av tjejerna att kärleken slog till på riktigt.

I programmet avslöjar Kim för Iza att hon och Matthews kysst varandra under en dejt. Efter ett samtal fattar de båda sedan ett gemensamt beslut om att lämna. I programmet berättar Kim att känslorna inte blivit tillräckligt romantiska och för Izas del kändes relationen till Matthew mest vänskaplig. “Jag uppskattar att Matthew är så lättsam och sprider bra energi runt sig. Det är någon tjej därute som kommer att bli lyckligt lottad”, säger Kim till kameran.

När Matthew får det dramatiska beskedet ute på gården blir han överraskad. “Det är lite av en chock”, säger han i programmet. Men trots att han är besviken säger han också att han kommer att ta med sig erfarenheten som positiva tankar och känslor.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!