Nöje

Därför lämnade fyra deltagare Robinson samtidigt

Under samma vecka lämnade hela fyra deltagare “Robinson” på grund av olika omständigheter. Nedan reder vi ut varför och vilka som har lämnat tävlingen.

Foto: TV4

Det har varit en dramatisk vecka i Robinson och fyra deltagare har lämnat tävlingen av olika anledningar. Valentino Demina, Pelle Lilja, Julie Joanzon och Ulf Ström är inte längre kvar i tävlingsprogrammet. Nedan berättar vi varför.

Två fick lämna enligt tävlingens regler

Valentino Demina blev den första att lämna tävlingen och lag nord efter att ha förlorat veckans immunitetstävling. Även Julie Joanzon röstades ut ur programmet under det dramatiska örådet där bara de immuna deltagarna var säkra. Julie har själv kommenterat att hon sagt åt de andra deltagarna att det var okej att rösta ut henne, då hon drabbats hårt av att Valentino blivit hemskickad.

Foto: TV4

Dödsfall och sjukdom i nära familj

Men även Ulf Ström, en annan deltagare från lag nord, lämnade programmet förra veckan. Det överraskande beskedet att han lämnade självmant trots sin hemliga immunitet berodde på att en av hans bröder plötsligt gått bort. I programmet beskriver han beskedet om brodern som “förkrossande” och att han inte skulle klara av att fortsätta fokusera och ge tävlingarna den energi som krävs. Ett liknande fall drabbade Pelle Lilja, som valde att åka hem till familjen då hans svärfar blivit svårt sjuk. Det betyder att även lag syd blir av med en deltagare.

Foto: TV4

Var kan man se Robinson 2022?

Robinson finns tillgängligt på TV4 Play, TV4 och C More.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!