Nöje

Därför saknas en bonde i “Bonde söker fru”

När “Bonde söker fru” hade premiär förra veckan saknades en av bönderna som presenterats under våren. Det är dock inte den enda dramatiska händelse som drabbat programmet under de två första avsnitten.

Foto: TV4

Den 6 april i år fick tittarna träffa årets kärlekssökande bönder i tv för första gången. Men när programmet började sändas den 4 oktober saknades en. Det visade sig sedan att köttbonden Jakob Wallin från en gård utanför Linköping önskat bli bortklippt från programmet. TV4 har inte velat gå in på anledningen bakom beslutet.

“Sen romantisk bloomer”

“Det stämmer att tre bönder kommer att medverka i årets upplaga istället för fyra som var tänkt från början. Det är ett beslut som bygger på en samlad bedömning som vi av hänsyn till de som berörs inte har möjlighet att gå in på omständigheterna kring”, säger kanalen till tidningen Corren. Under våren presenterades Jakob Wallin som en 32 år gammal köttbonde med två barn från en tidigare relation. Familjegården som han driver rymmer över 500 kor och han beskrev sig själv som en “sen romantisk bloomer” som letade efter någon att skämma bort och känna passion med.

Fick åka in till akuten efter speeddating

Men även andra dramatiska händelser har drabbat programmet. I veckans avsnitt blev brevskrivaren Tomas Korsfeldt svimfärdig och blev tvungen att åka in till akuten för kontroll. Under programmets speeddating tappade han känsel i händer och fötter och började skaka. Händelsen gjorde att inspelningen fick stanna upp och sättas på paus under en stund. På sjukhuset såg allt dock bra ut. “De sa att det nog berodde på vätskebrist och nervositet. Det var så klart bra att kolla upp det, men jag var inte så orolig”, säger Tomas till Aftonbladet.

När har Bonde söker fru 2023 premiär?

“Bonde söker fru” hade premiär den 4 oktober på TV4 och TV4 Play. Programmet sänds varje onsdag.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!