Nöje

Därför skaffade Natalie Portman Instagram (hennes ENDA sociala medie-konto!)

Framgångsrika skådespelerskan Natalie Portman har precis skaffat Instagram, vilket är hennes enda sociala medie-konto. Varför hon skaffade det? För att lyfta kampanjen Time’s Up.

natalie-portmanFoto: REX

Time’s Up är ett intiativ skapad av 300 kvinnor i Hollywood för att bekämpa sexuella trakasserier på arbetsplatser – oavsett i vilken bransch en befinner sig i. Bakom initiativet står kända kvinnors namn som Reese Witherspoon, Eva Longoria, Blake Lively och Emma Stone. Målet med kampanjen är att det ska skapas lagar som straffar företag som tolererar trakasserier.

Nu har Natalie Portman skapat ett Instagram-konto för att skapa medvetenhet kring rörelsen. I presentationen skriver hon att det är hennes enda sociala medie-konto och därefter följer en länk till Time’s ups hemsida. Till en av bilderna skriver hon: “Allas nyårslöfte för i år: att inte acceptera sexuella trakasserier och ojämställdhet på jobbet som någonting normalt. Det är inte normalt.”

Förvänta er inga selfies eller bilder bakom kulisserna från hennes filminspelningar på Instagram – de sju bilder som är upplagda syftar alla till Time’s Up. I en intervju från 2016 med Marie Claire sa hon dessutom: “Personligen så håller jag mig borta från sociala medier eftersom när du redan får så pass mycket uppmärksamhet, blir ditt privatliv det mest värdefulla och lyxiga i livet. Det känns så bra att lämna den lilla hörnan för mig själv”.

Här hittar du Natalie Portmans Instagram-konto.

Källa: Harpers Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!