Nöje

Därför tackade Cale Kubena nej till rosen i Bachelorette

Under rosceremonin i kärleksrealityn “Bachelorette” valde deltagaren Cale Kubena att tacka nej till en ros från årets bachelorette Olivia Birgersson. “Det är klart jag känner mig besviken”, säger han i programmet.

Foto: TV4

Det var under rosceremonin som deltagaren Cale Kubena framförde de överraskande nyheterna. Trots att Olivia Birgersson valt att ge honom en ros – och på så vis en fortsatt plats i realityprogrammet där jakten på kärleken står i centrum – valde han att åka hem.

Vid rosceremonin förklarar han sitt val på följande sätt. “Jag tycker att du är en underbar tjej, sjukt härlig på alla sätt. Jag tycker verkligen att du är så jävla fin men tyvärr känner jag väl inte att den där dragningskraften som jag söker finns där. Och jag känner väl att du kanske har hittat den mer hos ett par av de andra killarna. Därför känns det mer rätt av mig att tacka nej.” Olivia svarar att beslutet är “helt okej”, och att hon respekterar det.

Innan sitt avsked önskar Cale Olivia lycka till och säger att han hoppas att hon hittar det hon söker. Samtidigt avslöjas det att beskedet även haft en annan bakgrund. För tittarna berättar Cale att han känner sig besviken. “Det är klart att jag känner mig besviken, och jag har lagt mycket tid och försökt på alla möjliga sätt att visa ett intresse men känner väl inte att hon har lagt samma engemang som jag.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!