Nöje

Därför tvingades Hannan lämna “Farmen” – efter endast 11 dagar

Årets omgång av “Farmen” har inte varit en besvikelse för de tittare som är ute efter dramatik och oväntade vändningar. För deltagaren Hannan El Abtah slutade äventyret redan efter två veckor.

Foto: TV4/CMore

I årets omgång av “Farmen” har flera deltagare valt att lämna tävlingsprogrammet frivilligt och det har även ägt rum en hel del dramatik på farmen. Deltagaren Hannan El Abtah kom in som utmanare på Torpet men tvingades lämna efter bara 11 dagar – på grund av att hon valde styrka som gren mot deltagaren Sandra Öder.

“Hellre två veckor än inga”

Till Hänt har Hannan avslöjat varför hon valde just styrka. “Sandra hade ju den där skadan i fingret från när hon hade täljt lille Vincent. Hon hade ju fyra eller fem stygn i fingret och jag tänkte att det inte kan vara skönt att stå och hålla en kanna på några kilo med stygn i fingret. Så det var grunden till att jag valde styrka”, avslöjar hon. Valet skulle dock visa sig vara till Hannans nackdel då hon förlorade tävlingen. Trots att vistelsen i programmet blev kortvarig är hon glad över sin medverkan. “Men jag gjorde det jag kunde, jag är nöjd med min medverkan. Jag kan inte se hur jag hade kunnat göra det annorlunda. Hellre två veckor än inga”, säger hon till Hänt.

Foto: TV4/CMore

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!