Nöje

Därför valde Rebecca att lämna Henrik i “Bonde söker fru”

Jakten på kärleken ute på landsbygden fick en plötslig vändning när deltagaren Rebecca valde att lämna “Bonde söker fru.” Under ett känslosamt samtal gav hon bonden Henrik beskedet att hon skulle lämna med orden “den här situationen blir lite väl jobbig för mig.”

Foto: TV4

I programmet berättar Rebecca att beslutet bottnar i henne själv, och att det inte handlar om Henrik. “Det här är inte lätt men jag har landat i att jag har bestämt mig för att åka hem. Du är en superfin person men den här situationen blir lite väl jobbig för mig”, säger hon under det känslosamma samtalet. Det är en uppenbart besviken Henrik som pratar in i kameran efter beskedet. “Det kändes som om vi hade någonting gemensamt”, säger han efter beskedet från Rebecca och tillägger, “jag såg inte det komma.”

Rebecca själv är tydlig med att valet handlar om hennes dåliga självkänsla och tidigare erfarenheter. “Jag behöver pussla ihop mig själv lite”, säger hon i programmet.

Blir den tredje som lämnar

I och med Rebeccas beslut blir hon den tredje att lämna bonden Henrik och jakten på kärleken. Deltagaren Rosel valde att lämna några veckor tidigare och var även hon i tårar över beslutet. “Det är absolut ingenting med dig över huvud taget”, säger hon till Henrik när hon berättar att hon kommer lämna. “Du är en av de finaste männen jag träffat, du är verkligen det och du förtjänar allt och lite till.” För Rosels del blev saknaden efter barnen hemma för stor och hon valde därför att avbryta sin medverkan i programmet.

Även deltagaren Denice har valt att lämna. Till tittarna berättar hon att hon valt att följa magkänslan då hon upplever att känslorna inte räcker till. “Du är en magisk människa, jag har aldrig träffat en så fin människa”, säger hon till Henrik i programmet. “Men jag känner att jag vill lämna. Det är ingenting mot dig utan det är jag.” Hon önskar honom lycka till med de andra tjejerna och berättar att hon hade hoppats på att hennes känslor skulle vara starkare.

Henrik beskriver beskedet som “en kalldusch” men också att Denice medverkan gett honom mycket under programmets gång som han kommer att bära med sig framöver.

Har öppnat upp om barnlängtan

Henrik har tidigare öppnat upp sig om sin medverkan i programmet och varför han letar efter kärleken. Till vännen Erik berättade han tidigare i höstas om drömmen och förhoppningen att kunna bilda familj. “Den stora drömmen är att en dag få möjlighet att bilda familj”, säger han till vännen och att det hade varit “mysigt att en dag i framtiden få mötas av en eller två ungar på morgonen”, tillsammans med en framtida fru.

Vi önskar Henrik all lycka till i sin jakt på kärleken och hoppas att han snart hittar den rätta!

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!